ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: «Μπορεί να χάσαμε μια μάχη, αλλά είμαστε και παραμένουμε παρόντες»

Aνακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και την προεκλογική μάχη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:


Το αποτέλεσμα των εκλογών στο Ηράκλειο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πέρα κάθε προσδοκία ή πρόβλεψη. 

Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τη φωνή των πολιτών, όπως εκφράστηκε στις κάλπες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας  και φυσικά να την αναλύσουμε σε βάθος.

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπολιτών μας που εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Νομό μας, που έδωσαν από τον χρόνο και τη δύναμή τους στον προεκλογικό μας αγώνα.      

 Η εσωστρέφεια, η ομφαλοσκόπηση, δεν μας ταιριάζει, δώσαμε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια, αποφασιστικότητα και διαφάνεια. Ήδη με πνεύμα ενότητας κι αισιοδοξίας, χαράσσουμε το νέο οδικό χάρτη των πρωτοβουλιών  μας σε τοπικό επίπεδο για τη νέα προεκλογική μάχη που ξεκινά. 

Με το σύνολο των υποψηφίων Βουλευτών/τριών μας, με τα χιλιάδες μέλη μας, αποφασίζουμε να πλησιάσουμε, να επικοινωνήσουμε με τις κοινωνικές δυνάμεις που ευελπιστούμε να εκπροσωπήσουμε, να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.   

Οφείλουμε να δεσμευτούμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δικαιότερη. Πως θα βρεθούμε με όλους όσους συμπορευτήκαμε προεκλογικά και άλλους τόσους, στην πορεία προς τις εκλογές του Ιουνίου. Πως το μήνυμα που θα εκπέμψουμε και θα μεταδώσουμε θα είναι πεντακάθαρο και διαυγέστερο από κάθε άλλη φορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά είναι και παραμένει παρών. Ως ο βασικός κορμός των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα. Ως ο εκφραστής των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων. Ως η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη που έρχεται από μακριά και πάει μακριά. 

Ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, είναι ΕΔΩ, η μεγάλη μας παράταξη είναι ΕΔΩ και δίνουμε συντεταγμένα τον αγώνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί