Σε Περιφέρεια, ΕΦΚΑ και χωριά της ενδοχώρας ο Λάμπρος Βαμβακάς 

Με επισκέψεις στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, στην 7η ΥΠΕ και στον ΕΦΚΑ στον Εσταυρωμένο αλλά και σε χωριά του Ηρακλείου συνεχίστηκαν οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Λάμπρου Βαμβακά.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στο Κεντρικό κτίριο αλλά και στο κτίριο της Μ.Μουσούρου, χαιρέτησε τους εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους. Ο ιδιος ανέφερε: “Πορευτήκαμε μαζί για δύο θητείες στην Περιφέρεια Κρήτης, αναπτύσσοντας άψογη συνεργασία και υπηρετώντας το όραμα για καλύτερες μέρες για όλους τους Κρητικούς. Λίγες μέρες πριν την μάχη της 21ης Μαίου επισκέφθηκα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης. Μοιράστηκα με στελέχη και υπαλλήλους συναισθήματα μοναδικά”.

Επίσης ο κ.Βαμβακάς επισκέφθηκε στον Εσταυρωμένο με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους και της  7ης ΥΠΕ και του ΕΦΚΑ συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κλάδο και συζήτησαν την υποστελέχωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Ιδιαίτερα επικοδομητική ήταν η επίσκεψη στα χωριά Άγιο Σύλλα, Άγιο Βλάση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρίσι, Ρουκάνι, Άγιο Θωμά και Μεγάλη Βρύση. Εκεί ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό που του εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τις πολιτικές της Κυβέρνησης που έχουν εξαθλιώσει οικονομικά τον πολίτη. Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι απαιτών αυτά που δικαιούνται, την ουσιαστική στήριξη για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί