ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ποιος είπε στον Κ. Μητσοτάκη τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη;

Σφοδρή επίθεση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό μετά την χθεσινή τηλεμαχία για την καθυστερημένη παραδοχή του σχετικά με την ύπαρξη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Δείτε: Debate: Παραδοχή Μητσοτάκη ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών

«Η συζήτηση αποκάλυψε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται όλο αυτό το διάστημα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Ήξερε, αυτό που ήξεραν όλοι οι πολίτες, πως η απάντησή του σε ένα ερώτημα για τις παρακολουθήσεις θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα. Επειδή τα ψέματα τελείωσαν ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε για πρώτη φορά να αποκαλέσει σκάνδαλο την υπόθεση των υποκλοπών», αναφέρει ειδικότερα.

Ως εκ τούτου ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα εξής ερωτήματα «ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Άραγε ποιος ήταν εκείνος που του τους είπε;» «Αφού δεν παρακολουθούταν για εθνικούς λόγους ο κ. Ανδρουλάκης, ποιος και γιατί τον παρακολουθούσε;».

Τέλος, η Κουμουνδούρου ρωτά ευθέως τον πρωθυπουργό «αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, με δεδομένο ότι έχουν απομακρυνθεί οι δυο ως υπεύθυνοι γιατί ο ίδιος δεν παραιτήθηκε ως πολιτικός προϊστάμενός τους;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί