Λάμπρος Βαμβακάς: Μάχη για την αλλαγή, μάχη για το μέλλον 

Το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ λίγο πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου

Να δώσουν αξία στην ψήφο τους στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ την Κυριακή, 

καλεί τους πολίτες  ο υποψήφιος βουλευτής Λάμπρος Βαμβακάς, με μήνυμα του λίγο πριν την επίσημη λήξη της  προεκλογικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά ο κ.Βαμβακάς σε δήλωση του αναφέρει: “Με την ψήφο μας την Κυριακή καλούμαστε να αποφασίσουμε για το παρόν και το μέλλον της χώρας και των πολιτών της θέτοντας τις παρακάτω σημαντικές προτεραιότητες:

*Κοινωνική Δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους

*Αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και του Κράτους πρόνοιας

*Κίνητρα γαι τους νέους και τα νέα ζευγάρια

*Βελτίωση των συνθηκών ζωής για τις ευπαθείς ομάδες.

Σε αυτήν την προσπάθεια το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ φέρνει την ελπίδα για την αναγέννηση της χώρας και η κάθε ψήφος είναι αναγκαία για να μπορούμε να ατενίζουμε ξανά το μέλλον με σχέδιο, όραμα και αισιοδοξία. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για αλλαγή. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για να έχουμε μια

ισχυρή εναλλακτική για τη χώρα”.

Κάνοντας την αποτίμηση του για την προεκλογική περίοδο ο κ.Βαμβακάς αναφέρει: “Ηταν για μ να μια πρωτόγνωρη και ξεχωριστή εμπειρία η προεκλογική περίοδος. Η επαφή με τους πολίτες  με  βοήθησε όχι μόνο να κατανοήσω τα προβλήματα αλλά μου έδωσε  και τη δύναμη να αγωνιστώ για τις λύσεις τους. Ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτό τον αγώνα και δεσμεύομαι να είμαι παρών όπου η κοινωνία το απαιτεί και από όποιο μετερίζι οι πολίτες αποφασίσουν”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί