Λάμπρος Βαμβακάς: Ευχαριστώ για τη στήριξη – Πάμε δυνατά στις 25 Ιουνίου

Στην επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αναφέρεται με ανακοίνωση του ο Λάμπρος Βαμβακάς τονίζοντας : “η παράταξη που αναμόρφωσε την Ελλάδα είναι πάλι εδώ δυνατή και έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία”

Παράλληλα  ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη και τον ίδιο και τους καλεί να στηρίξουν ξανά το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο κ.Βαμβακάς:

“Μεγάλη υπερηφάνεια και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ δίνει   το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαίου. Η μεγάλη επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης είναι γεγονός.

 Η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ δίνει όραμα και προοπτική για το αύριο καθώς η παράταξη που αναμόρφωσε την Ελλάδα είναι πάλι εδώ δυνατή και έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία.

Το Ηράκλειο και η Κρήτη και οι ψηφοφόροι τους έδωσαν τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ και τους ευχαριστώ γι αυτό.

Προσωπικά από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά την καθεμιά και τον καθένα συμπολίτη από τους σχεδόν 9000, που με την ψήφο του έδειξε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Οι χιλιάδες άνθρωποι που με στήριξαν σε αυτή τη μάχη θα είναι πάντα το κίνητρο μου και το σημείο αναφοράς μου για το παρόν και το μέλλον.

Πορεύτηκα και θα συνεχίσω να πορεύομαι με αξιοπρέπεια, με εντιμότητα και  με γνώμονα την προσφορά από όποιο μετερίζι κι αν βρεθώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε όλη την ομάδα του γραφείου μου, την οικογένεια και τους φίλους μου που εθελοντικά βοήθησαν σε αυτόν τον έντιμο, δυνατό και ενωτικό αγώνα.

Εύχομαι συγχαρητήρια για την εκλογή τους και καλή κοινοβουλευτική πορεία στους εκλεγέντες βουλευτές του κόμματος μας .

Νέο ραντεβού στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. Πάμε δυνατά για να δώσουμε στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τη θέση που του αξίζει”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί