Μια ακόμα πολιτική απάτη με τον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο σήμερα από τον μετρ του είδους!

Έρχεται όμως η ώρα του λογαριασμού

(Η κεντρική φωτο από την πολιτική απάτη της επίσκεψης στο “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ, με ανάλογο ύφος και ντύσιμο των πρωταγωνιστών…)

Στις 25 του Γενάρη ήρθε πάλι στην Κρήτη (επίσημα, γιατί για τριήμερα είναι συνέχεια σε ένα μέρος διακοπών) και πήγε να εγκαινιάσει το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ. Κι αποδείχτηκε ότι όλο αυτό ήταν μια ακόμα πολιτική απάτη. Το εργοτάξιο απλά δεν υπάρχει, όσα μηχανήματα παρέμειναν στον χώρο μετά τη φιέστα, σκουριάζουν σήμερα αχρησιμοποίητα. Φυσικά δεν έδωσε εξήγηση για την απάτη.

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γελάνε μαζί του και οι μακέτες»

ΒΟΑΚ: Έκαναν φιέστα εγκαινίων με Μητσοτάκη και η μόνη “πρόοδος” είναι τα μηχανήματα που σκουριάζουν καθηλωμένα!

Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Με ξένα κόλλυβα και έργα ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα, το “εργοτάξιο του ΒΟΑΚ”, τα 480 έργα, το “πλήθος” σε αίθουσα 740 θέσεων!

Την 1η Μαρτίου ήταν προγραμματισμένο να εγκαινιάσει το ανύπαρκτο Κέντρο Τηλεδιοίκησης του σιδηροδρόμου Βόρειας Ελλάδας. Τον πρόλαβαν και τον διέψευσαν, δυστυχώς με τον πλέον τραγικό τρόπο, τα γεγονότα. Ούτε στην περίπτωση αυτή εξήγησε τι ακριβώς σκόπευε να κάνει με μια ακόμα απάτη.

Η ανάρτηση είναι από μηχανοδηγό, λίγες ώρες πριν τα “εγκαίνια” και την τραγωδία.

Χθες στα Χανιά επισκέφτηκε το πρώην στρατόπεδο «Ταξιάρχου Δημητρίου Μαρκοπούλου» για να “ταυτιστεί” με την παραχώρηση στο δήμο Χανίων, η οποία όμως έγινε από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από το 2018, με υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον τότε υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη. Την ίδια μέρα, το 2019, είχε παραχωρηθεί στο δήμο Ηρακλείου το στρατόπεδο “Μπετεινάκη”.

Δείτε:

Στον Δήμο Χανίων το στρατόπεδο Μαρκόπουλου

Στους δήμους Ηρακλείου και Χανίων τα παλιά στρατόπεδα- Υπογραφές σήμερα από τον υπουργό Άμυνας

Δείτε τη σχετική καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τη λαθροχειρία Μητσοτάκη:

Σήμερα ο απερχόμενος πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να υπογράψει, μας λένε, τη “σύμβαση για το έργο του ΒΟΑΚ”. Ποια σύμβαση και ποιο έργο, αφού μέχρι τώρα όλα είναι απλά… σκίτσα; Θυμάστε που κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανε “σκίτσα” για τον ΒΟΑΚ; Αυτοί παράτησαν επί χρόνια όλη την προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, αφού την υιοθέτησαν, πάνε να “καλύψουν” τον χρόνο με πολιτικές απάτες. Αφού όλα τα χρόνια δεν έπεσε ούτε σκαπετιά…

Δείτε: 3,5 χρόνια, ούτε «σκαπετιά» στον ΒΟΑΚ

Και η σημερινή υπογραφή μια προεκλογική πολιτική απάτη είναι, από τον μετρ του είδους, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκτός κι αν όντως οι άνθρωποι έχουν πείσει εαυτούς ότι… “ο ΒΟΑΚ είναι γεγονός”. Όπως εκείνος ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Καραγιάννης, που από το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι… “ο ΒΟΑΚ έγινε πράξη”!

Δείτε:

Ή μας δουλεύουν ή φταίνε οι ζέστες: Υφυπουργός του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι ο ΒΟΑΚ… έγινε πράξη!

Για όλες τις πολιτικές τους απάτες ήρθε τώρα η ώρα του λογαριασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί