Ιδού η απόδειξη της κυβερνητικής απάτη της με τα “έργα” στον ΒΟΑΚ- Οι εικόνες από το “εργοτάξιο φάντασμα”! (βίντεο)

Οι άνθρωποι είναι απατεώνες, πολιτικοί ή του κοινού ποινικού δικαίου, ελάχιστη σημασία έχει. Ο Μητσοτάκης τον περασμένο Ιανουάριο εγκαινίασε το “εργοτάξιο του ΒΟΑΚ” προς το Λασίθι, στο τμήμα Αγιος Νικόλαος – Νεάπολη. Από τότε γράφαμε και φώναζαν πολλοί ότι όλο αυτό ήταν μια φιέστα – απάτη, καθώς το “εργοτάξιο” στήθηκε μόνο για τα “εγκαίνια”.

Δείτε:

Πολιτικοί απατεώνες: Έστηναν νύχτα το “εργοτάξιο” του ΒΟΑΚ για το σόου με Μητσοτάκη και το ξήλωσαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Μάλιστα εκείνη την ημέρα, στο “εργοτάξιο”, ο Κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για “τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ” στην οποία η καλύτερη απάντηση ήταν η έναρξη των έργων, όπως φαίνεται και στο βίντεο με τις δηλώσεις του!

Το “εργοτάξιο” στήθηκε μόνο για τη φιέστα

Σήμερα οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατήγγειλαν πως δεν υπάρχει φυσικά εργοτάξιο, όλα έγιναν για τη φιέστα Μητσοτάκη. Και προχώρησαν ακόμα παρακάτω: στον χώρο είναι σταθμευμένα μόνο μηχανήματα που σκουριάζουν, χωρίς να υπάρχει έργο, ούτε εργοτάξιο. Κι αυτό θα είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία για τον εργολάβο να διεκδικήσει και αποσημιώσεις!

Δείτε:

ΒΟΑΚ: Έκαναν φιέστα εγκαινίων με Μητσοτάκη και η μόνη “πρόοδος” είναι τα μηχανήματα που σκουριάζουν καθηλωμένα!

Και το θράσος των κυβερνητικών δεν έχει όρια, καθώς, μετά την καταγγελία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο βουλευτής Λασιθίου και υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης βγήκε με δηλώσεις του να … διαψεύσει και να… επιβεβαιώσει ότι τα έργα προχωρούν κανονικά!

Ε, αφού όλα προχωρούν κανονικά, ας διαψεύσει και το βίντεο που ανέβασε πριν λίγο ο Χάρης Μαμουλάκης για να αποδείξει ότι το “εργοτάξιο” είναι μόνο ένα “φάντασμα”! Δείτε τις εικόνες που αποδεικνύουν την πολιτική απάτη της κυβέρνησης:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί