Πόπη Τσαπανίδου: «Θα σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα για την τηλεδιοίκηση;»

Τόσο οι υπουργοί όσο και ο ΟΣΕ παίζουν με τις λέξεις βαφτίζοντας τηλεδιοίκηση έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Να σταματήσει να λέει ψέματα για τη τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, που θα απέτρεπε την τραγωδία στα Τέμπη και δεν υπάρχει από το καλοκαίρι του 2019, καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρεται και στη χθεσινή live διάψευση του υφυπουργού Μιχ. Παπαδοπούλου από σταθμάρχες.

«Χρειαζόταν η αυτοψία του κ. Τσίπρα για να παραδεχτούν ότι λένε ψέματα εδώ και 20 ημέρες» σημειώνει, προσθέτοντας ότι τώρα τόσο οι υπουργοί όσο και ο ΟΣΕ παίζουν με τις λέξεις βαφτίζοντας τηλεδιοίκηση έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη που βλέπει μόνο την είσοδο και την έξοδο του σταθμού. 

Δείτε:

Α. Τσίπρας μετά τις επισκέψεις στους σταθμούς των τρένων: Δεν είναι θυσία αλλά προαναγγελθέν έγκλημα (βίντεο)

Σταθμάρχες σε Α. Τσίπρα: Αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που υπήρχε ως το 2019, δεν θα γινόταν ποτέ το δυστύχημα (βίντεο)

Αλ. Τσίπρας: Γιατί λένε ψέματα ότι το Κέντρο Τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, ενώ είναι κλειστό από τον Ιούλιο του 2019; (Βίντεο)

«Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα και να προσβάλει τη μνήμη 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα;» καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

Ολόκληρη η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Η χθεσινή λάιβ διάψευση του υφυπουργού κ. Παπαδοπούλου από σταθμάρχες επιβεβαίωσε πως η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα που ρύθμιζε την κυκλοφορία από το Δομοκό μέχρι το Πλατύ και θα απέτρεπε την τραγωδία δεν υπάρχει από το καλοκαίρι του 2019. Χρειαζόταν η αυτοψία του κ. Τσίπρα για να παραδεχτούν ότι λένε ψέματα εδώ και 20 ημέρες. Και τώρα τόσο οι υπουργοί όσο και ο ΟΣΕ παίζουν με τις λέξεις βαφτίζοντας τηλεδιοίκηση έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη που βλέπει μόνο την είσοδο και την έξοδο του σταθμού. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα και να προσβάλει τη μνήμη 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα;»

Δείτε επίσης:

Λάρισα: Απίστευτο φιάσκο του υφυπουργού Μεταφορών – Πώς οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν live τα ψέματά του (βίντεο)

Με… “βαφτίσια” πήγαν να καλύψουν το φιάσκο του υφυπουργού στη Λάρισα: Έκαναν το τοπικό σύστημα ελέγχου… “τοπική τηλεδιοίκηση”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί