Α. Τσίπρας μετά τις επισκέψεις στους σταθμούς των τρένων: Δεν είναι θυσία αλλά προαναγγελθέν έγκλημα (βίντεο)

«Τι ακριβώς θα ερχόταν να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός – τραγική ειρωνεία – 12 μόλις ώρες μετά το μοιραίο δυστύχημα;» διερωτήθηκε από τον ΤΧ1 του ΟΣΕ

Επίσκεψη στον Τοπικό Χειρισμό 1 (ΤΧ1) του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ετοίμαζε φιέστα λίγες ώρες πριν την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε επίσης:

Σταθμάρχες σε Α. Τσίπρα: Αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που υπήρχε ως το 2019, δεν θα γινόταν ποτέ το δυστύχημα (βίντεο)

Αλ. Τσίπρας: Γιατί λένε ψέματα ότι το Κέντρο Τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, ενώ είναι κλειστό από τον Ιούλιο του 2019; (Βίντεο)

“Φεύγω”!- Ο Γεραπετρίτης τόβαλε στα πόδια από την Επιτροπή της Βουλής μόλις τέθηκε το θέμα των Τεμπών! (βίντεο)

Καραμανλής για Τέμπη: Παραδέχτηκε ότι φέρει μερίδιο ευθύνης…κατηγορώντας τον σταθμάρχη και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η απώλεια 57 συνανθρώπων μας με αυτόν τον τραγικό τρόπο σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα δεν αποτελεί θυσία, είναι έγκλημα. Και μάλιστα προαναγγελθέν έγκλημα, λαμβάνοντας υπόψιν τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο ακόμη και με εξώδικα, λαμβάνοντας όμως υπόψιν και την εγκατάλειψη του σταθμού τηλεδιοίκησης Λάρισας από το καλοκαίρι του 2019, που αν λειτουργούσε θα είχε αποφευχθεί το μοιραίο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

Δυστυχώς, ίδιες εικόνες απαξίωσης βλέπει κανείς και στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερώθηκα σήμερα, στο σταθμό τοπικού χειρισμού 1 του ΟΣΕ, ότι ο σταθμός τηλεδιοίκησης βλέπει κάποια περιορισμένα κομμάτια από τη Θεσσαλονίκη ως την Ειδομένη και κάποια μέχρι τον Στρυμόνα, αλλά δεν λειτουργεί.

Και αναρωτιέμαι, τι ακριβώς θα ερχόταν να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός – τραγική ειρωνεία – 12 μόλις ώρες μετά το μοιραίο δυστύχημα;

Όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική είναι μόνο επικοινωνία, έρχεται κάποια στιγμή η ίδια η ζωή με δραματικό τρόπο να τους διαψεύσει.

Η πολιτική οφείλει να είναι πρωτίστως ευθύνη και όχι υποκρισία.

Οφείλει να είναι ευθύνη και όχι ψεύτικη επικοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί