Βουλευτές και ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συγκλονιστική συγκέντρωση- Ο λαός δεν πείθεται από συμψηφισμούς ή συγκαλύψεις

Φωτογραφίες: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Κοινή δήλωση της ΝΕ και των βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την παλλαϊκή συγκέντρωση στο Ηράκλειο

Δείτε επίσης:

«Κέρδη βουτηγμένα στων φοιτητών το αίμα»: Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Ελευθερίας -Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών (Φωτο)

Οργή λαού για τα Τέμπη: Στους δρόμους οι πολίτες σε όλη τη χώρα – Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (Βίντεο & φωτο)

Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο γενικός ξεσηκωμός δείχνει την οργή της κοινωνίας απέναντι στη συγκάλυψη

Η σημερινή συγκλονιστική παλλαϊκή συγκέντρωση στο Ηράκλειο, έδειξε ότι ο λαός μας δεν πείθεται ούτε από συμψηφισμούς, ούτε από συγκαλύψεις ευθυνών. Συνειδητοποιεί κάθε μέρα και περισσότερο ότι είναι ασέβεια στους νεκρούς, να λέγεται από επίσημα χείλη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ η ίδια η Κυβέρνηση. Ένα ενοχλητικό μοτίβο αντίδρασης σε κάθε πρόβλημα: (έφταιγαν οι νέοι στις πλατείες, έφταιγαν αυτοί που δεν φορούσαν μάσκες κλπ). Πάντα  φταίνε όλοι εκτός από την Κυβέρνηση. 

Εξοργίζεται από την επικοινωνιακή διαχείριση του δυστυχήματος από τους κυβερνώντες, την πρωτοφανή προσπάθεια μέσω διαρροών, non papers και άλλων τεχνασμάτων, ώστε να μπαίνουν στο κάδρο, πότε ο σταθμάρχης, πότε η ρυθμιστική αρχή, πότε οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Περιμένει αναλήψεις ευθυνών και συγγνώμες αληθινές και ουσιώδεις.

Το κυριότερο, βάζει και πάλι στο προσκήνιο τα δημόσια αγαθά, που τα τελευταία χρόνια είχαν στοχοποιηθεί και συνεχίζουν να εκποιούνται (βλέπε νερό), από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ. Αίτημα να διατυπωθεί και πάλι ένα προοδευτικό σχέδιο ανάκτησης και προστασίας για τους κρίσιμους τομείς του Κοινωνικού Κράτους (Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, ΔΕΗ, Συγκοινωνίες, Νερό).

Τα ερωτήματα για το έγκλημα στα Τέμπη, συνεχίζουν να είναι αμείλικτα και να ζητούν απαντήσεις, από τους υπευθύνους του επιτελικού υποτίθεται Κράτους. Ως τότε ο λαός μας με τις συγκεντρώσεις του θα γίνεται η φωνή των νεκρών, και θα ζητά αλήθεια και δικαιοσύνη. 

Γραφείο Τύπου                                           Οι Βουλευτές του Νομού

της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου              

του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Βουλευτές και ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συγκλονιστική συγκέντρωση- Ο λαός δεν πείθεται από συμψηφισμούς ή συγκαλύψεις”

  1. gerryit

    Η ΓΣΕΕ δεν ήταν εκεί! Έχει συνέδριο! Πιο κυβερνηΣάρα πεθαίνουν!!!

  2. gerryit@engineer.com

    Η ΓΣΕΕ δεν ήταν εκεί! Έχει συνέδριο! Πιο κυβερνηΣάρα πεθαίνουν!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί