Στ. Κασσελάκης από το νοσοκομείο Ικαρίας: «Εάν είμαστε μία χώρα που αφήνει τους πολίτες της να πεθαίνουν, δεν είμαστε σωστή Ευρωπαϊκή χώρα» (Βίντεο)

Στο νοσοκομείο της Ικαρίας βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό και δεσμεύθηκε για μία σειρά από δράσεις για την ανάταξη του ΕΣΥ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται «λίγη αξιοπρέπεια στα πολύ βασικά πράγματα».

Η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει στέγαση στο ιατρικό προσωπικό και όχι ο δήμος, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στους γιατρούς. Είναι Εθνικό Σύστημα Υγείας, τόνισε και συνέχισε λέγοντας «μας κουνάνε το δάχτυλο, με τους γονείς τόσων ανθρώπων και δη βουλευτών τους πεθαίνουν».

Και επέμεινε, χρειάζονται «μονιμοποιήσεις άμεσα, 13ος και 14ος , λίγη αξιοπρέπεια στα πολύ βασικά πράγματα και φουλ στελέχωση των νοσοκομείων».

«Εάν είμαστε μία χώρα η οποία με αμέλεια – για να μην πω τίποτα χειρότερο – αφήνει τους πολίτες της να πεθαίνουν, δεν είμαστε σωστή Ευρωπαϊκή χώρα» σημείωσε με νόημα.

«Είμαστε στην Ένωση από το 1981, υπάρχουν τεράστιοι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης που δεν απορροφούνται. Από το περιβόητο ταμείο ανάκαμψής μόνο 4,8% είναι για την Υγεία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Φούρνοι – Θερμή υποδοχή στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Κόρνες, χειροκροτήματα και αγκαλιές με λουλούδια συνέθεσαν το πανηγυρικό κλίμα με οποίο υποδέχθηκαν στους Φούρνους τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Καασελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μόλις πάτησε στο λιμάνι του ακριτικού νησιού οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, όπως φένεται και στο βίντεο παρακάτω.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί