Χειροπέδες σε 4 άτομα για βεγγαλικά στον αγώνα ΟΦΗ -ΑΕΚ

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασε το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία στο Ηράκλειο, για παραβάσεις Νομοθεσίας Περί Ειδών Πυροτεχνίας και Νομοθεσίας περί Αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ των ομάδων Ο.Φ.Η. – Α.Ε.Κ στο Ηράκλειο,  πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. Στην κατοχή των τεσσάρων ανδρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 46 φωταγωγικοί πυρσοί θαλάσσης.  

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (05.03.2023) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου τέσσερεις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και νομοθεσίας περί αθλητισμού στο Ηράκλειο. 

Ειδικότερα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ των ομάδων Ο.Φ.Η. – Α.Ε.Κ στο Ηράκλειο,  πραγματοποιήθηκαν χθες (05.03.2023) προληπτικοί έλεγχοι από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. 

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν 4 ημεδαποί διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 46 φωταγωγικοί πυρσοί θαλάσσης.   

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί