Κρήτη: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς – Μία σύλληψη

Από ένα σοβαρό περιστατικό πυροβολισμών ξύπνησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης οι περίοικοι του Διοικητηρίου που στεγάζει τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, φαίνεται ότι το περιστατικό αφορούσε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών μεταξύ δύο αντρών, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Οι δύο άντρες συνεπλάκησαν με τα χέρια αρχικά και πάνω στην ανταλλαγή χτυπημάτων ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άλλου, καταδιώκοντάς τον.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και ήδη ο ένας εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων στο περιστατικό εντοπίστηκε μετά από λίγο από την Αστυνομία ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του δεύτερου, ο οποίος είχε δεχθεί τους πυροβολισμούς ενώ δεν είναι εξακριβωμένο ακόμη αν είχε όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ η Σήμανση συνέλεξε δύο κάλυκες. Μάλιστα η μία από τις σφαίρες χτύπησε και τρύπησε το καπό σταθμευμένου οχήματος που ανήκει σε εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών!

Ο άνδρας με το όπλο  εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην οδό 25ης Μαρτίου, διαπιστώθηκε ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, συνοδευόμενο από αστυνομικούς. Εκεί του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακή εκδορά στο κεφάλι, την οποία είχε προκληθεί πιθανότατα κατά τη σωματική συμπλοκή μεταξύ τους ενώ εξετάζεται αν προκλήθηκε από σφαίρα πυροβόλου όπλου!

Ο δεύτερος άνδρας έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία και δεν είναι εξακριβωμένο ακόμη αν είχε όπλο.

Όπως δήλωσε στην AΝΑΤΟΛΗ παράγοντας της Αστυνομίας, οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν, είναι,  ο ένας που αναζητείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και εκείνος που πυροβόλησε και συνελήφθη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί