Aδιανόητες εικόνες στον Ωρωπό: Πλήρωμα ασθενοφόρου πλένει με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη γυναίκα σε πυλωτή

Ένορκη Διοικητική Εξέταση προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ωρωπού, σχετικά με την απάνθρωπη εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου φαίνονται νοσηλευτές να πλένουν με λάστιχο μια ηλικιωμένη σε πυλωτή.

Η εικόνα διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για πλήρωμα Δημοτικού ασθενοφόρου, εταιρείας που συνεργάζεται με το Δήμο.

Ο ίδιος τονίζει πως ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα το συγκεκριμένο πλήρωμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά από χρήστες, πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα, 70 ετών, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου

Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας,την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.

Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.

Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί