Στο πόδι η Κρήτη για την γενική απεργία

Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη, ημέρα της γενικής απεργίας, σε όλη την Κρήτη.
Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται δύο συγκεντρώσεις: στις 10 το πρωΐ στο Εργατικό Κέντρο και την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεκάδες είναι οι οργανώσεις, τα σωματεία και οι συλλογικότητες που καλούν τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή, με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους υγειονομικούς, τους εκπαιδευτικούς, κ.α. να ζητούν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, σταθερή δουλειά και ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας σε αγαθά και ενέργεια.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν επίσης, φοιτητές, αγρότες και κτηνοτρόφοι, έμποροι, σύλλογοι γυναικών, λογιστές και φοροτεχνικοί, εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ, ενώ και οι Εμπορικοί Σύλλογοι αποφάσισαν συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων για δύο ώρες. Επίσης η Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. μαζί με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Βλαστών 10 Ηράκλειο, έναντι παλαιού Ιπποκράτειου) στις 11 το πρωΐ και θα ακολουθήσει μετάβαση στην Περιφέρεια Κρήτης και επίδοση ψηφίσματος.

Δείτε:

Καλούν στην απεργία στο Ηράκλειο

Γιατροί ΕΣΥ Κρήτης: Όχι στην υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών Υγείας – Συμμετοχή στην απεργία

Κάλεσμα εργατικών σωματείων και φορέων του Ηρακλείου για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Απεργούμε για να ζούμε από τον μισθό μας

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου: Στήριξη και συμμετοχή στην απεργία

Γενική απεργία: Απεργούν την Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης – Συμμετέχει και το Candiadoc

Στην απεργία ο σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Ηρακλείου “Δ. Θεοτοκόπουλος”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί