Προκάλεσε και σήμερα ο ναζί Πλεύρης: Μπαίνει και βγαίνει από τα δικαστήρια χαιρετώντας ναζιστικά (φωτο)

Με βιβλίο του φασίστα Μεταξά ανά χείρας στο δικαστήριο ο συνήγορος του Λαγού και το σήμα του κόμματος της 4ης Αυγούστου

Σε νέα πρόκληση εντός του δικαστικής αίθουσας όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ
Ο (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, έκανε μπροστά στην Έδρα για μια ακόμα φορά τον ναζιστικό χαιρετισμό ενώ κρατούσε στα χέρια του βιβλίο του φασίστα Ιωάννη Μεταξά καθώς και το σήμα του κόμματος της 4ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Golden Dawn Watch, ο Πλεύρης απευθυνόμενος προς την έδρα είπε: «Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι [σηκώνει το χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό].

Δείτε επίσης:

Πρόκληση από τον πατέρα Πλεύρη: Χαιρέτησε ναζιστικά στο δικαστήριο ενώ κατέθετε η Μάγδα Φύσσα!

Αυτός είναι ο πατέρας του υπουργού Υγείας και χαιρετά ναζιστικά! – Στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν ενοχλούνται;

Για να μην ξεχνάμε: Όταν ο Γεωργιάδης δήλωσε φανατικός θαυμαστής του ναζιστή – πατέρα Πλεύρη (βίντεο)

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε υποστηρίξει: «Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Άρειος Πάγος απόφαση που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό  και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς».

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γ. Παπαδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Ο (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε κάνει ναζιστικό χαιρετισμό και στις 7 Οκτωβρίου και μάλιστα μπροστά στην μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα, που εκείνη την ώρα κατέθετε.

Η προκλητική κίνηση, πέρασε… απαρατήρητη από την Έδρα, ενώ αντίθετα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΔΣΑ και μέρες αργότερα την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνου, γεγονός, πάντας που δεν πτόησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος επανήλθε και με ναζιστικό χαιρετισμό και με αποθέωση του φασίστα Μεταξά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τον ναζιστικό χαιρετισμό είχε αποδοκιμάσει έντονα ο Θάνος Πλεύρης, γιος του Κωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντάς τον «αποκτήνωση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί