Πρόκληση από τον πατέρα Πλεύρη: Χαιρέτησε ναζιστικά στο δικαστήριο ενώ κατέθετε η Μάγδα Φύσσα!

Ναζιστικά έκτροπα στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, με τον δικηγόρο του Γιάννη Λαγού και πατέρα του υπουργού Υγείας του Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Πλεύρη, να χαιρετάει ναζιστικά κοιτώντας τη Μάγδα Φύσσα και ενώπιον της έδρας!!

Δείτε επίσης:

Αυτός είναι ο πατέρας του υπουργού Υγείας και χαιρετά ναζιστικά! – Στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν ενοχλούνται;

Νέο επεισόδιο με ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και μάλιστα από τα έδρανα των συνηγόρων προκάλεσε την Παρασκευή ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Απευθυνόμενος στην μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, ο κ. Πλεύρης αντέδρασε στα χειροκροτήματα για την δήλωση της Μάγδας Φύσσα ότι δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε σε ένα δικαστήριο και να ακούμε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος, ποιος; Ο Λαγός! Θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων βασάνιζαν οι ίδιοι.

«Αν ήμασταν στο εξωτερικό δεν θα επιτρέπονταν τα χειροκροτήματα», είπε ο κ. Πλεύρης, για να αντιτείνει η Μάγδα Φύσσα «Αν ήμασταν στο εξωτερικό δεν θα χαιρετούσατε ναζιστικά μέσα στην αίθουσα».

Και ο κ. Πλεύρης σήκωσε το χέρι και χαιρέτησε ναζιστικά, γελώντας…

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Golden Dawn Watch η ένταση προέκυψε ενώ η έδρα αποχωρούσε, κάτι που έδωσε την δυνατότητα στο προεδρείο να μην πάρει θέση για τα αίσχη Πλεύρη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί