Αυτός είναι ο πατέρας του υπουργού Υγείας και χαιρετά ναζιστικά! – Στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν ενοχλούνται;

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του δικηγόρου, Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος χθες, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό, προχώρησε σε πρωτοφανή πρόκληση χαιρετώντας ναζιστικά.

Ο πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, κατά την έξοδό του σήκωσε το χέρι και χαιρέτησε ναζιστικά, την ώρα μάλιστα που αποχωρούσαν οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες, και ακούγονταν χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές τους οι οποίοι βρίσκονταν στην αίθουσα.

Μετά από όλα αυτά με πρωτοβουλία του προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Ζήση Κωνσταντίνου, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κ. Πλεύρη.

Ο γνωστός για τις πεποιθήσεις του δικηγόρος, που στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής υπερασπίζεται τον Γιάννη Λαγό, φανερά χαρούμενος ανάμεσα σε ομοϊδεάτες του καταγράφηκε από φωτογραφικό φακό να χαιρετά ναζιστικά.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο Εφετείο
(FACEBOOK.COM/ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ)

Το θέμα είναι οι γαλάζιοι του Μητσοτάκη εδώ και μερικά χρόνια είχαν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα έπαιρνε “δουλειές” ως εργολάβος επί χούντας. Ψευδές βέβαια, αλλά τους “ενόχλησε” αυτό.

Αυτό το φασιστοειδές δεν τους ενοχλεί;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί