Παράταση εργασίας με δικαστική απόφαση για 70 συμβασιούχους της περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου

Σωκράτης Βαρδάκης: «Άλλη μια παράταση εργασίας για τους συμβασιούχους σε Μηχανολογικό και Δήμο Ηρακλείου» 

Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης ο Χάρης Μαμουλάκης

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχτηκαν την απόφαση του δικαστηρίου συμβασιούχοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, 60 συμβασιούχοι της Περιφέρειας Κρήτης που απασχολούνται στο Μηχανολογικό Ηρακλείου μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους μέχρι τις 10/2/23 και 9 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου πέτυχαν αντίστοιχα την παραμονή τους μέχρι 24/3/23.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που βρέθηκε και αυτή τη φορά στο πλευρό τους, δήλωσε: 

«Ακόμα μία παράταση στην εργασία τους κέρδισαν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται μέσω Κοινωφελούς Προγράμματος σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, συνεχίζοντας τον αγώνα για την οικονομική τους επιβίωση.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, η παραμονή στις θέσεις εργασίας τους είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που παλεύουν να ανταπεξέλθουν εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας, φτωχοποίησης και ανάλγητων κυβερνητικών πολιτικών. 

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, στοχεύοντας στην οριστική διευθέτηση του ζητήματος, ώστε να σταματήσουν να ζουν υπό το καθεστώς του φόβου και της εργασιακής επισφάλειας».

Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου σε μια ακόμη δικαστική μάχη, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ήταν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7/10 στα Δικαστήρια Ηρακλείου όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεσή τους, συνομίλησε με τους 60 συμβασιούχους της Περιφέρειας Κρήτης και τους 9 του Δήμου Ηρακλείου για όλα όσα τους απασχολούν και σε δήλωσή του ανέφερε: «Κάθε δικαστική απόφαση που είναι προς το συμφέρον και δικαιώνει τους εργαζόμενους, αποτελεί σημαντική νίκη. Η μάχη συνεχίζεται κι εμείς παραμένουμε στο πλευρό τους, σταθεροί συμπαραστάτες στα δίκαια αιτήματά τους, πιέζοντας με κάθε διαθέσιμο τρόπο έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση που να σηματοδοτεί και την λήξη αυτής της ιδιότυπης ομηρείας. Η εξασφάλιση συνθηκών σταθερής και αξιοπρεπούς εργασίας άλλωστε, ήταν και αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί