Τα βαρίδια στην πλάτη του θέλει ο Ανδρουλάκης

«Κάθε σπίτι έχει τον απόπατο του», λέει αλλά για λάθος ανθρώπους ο Κακλαμάνης. Γιατί καλύπτει ο Ανδρουλάκης τον Λοβέρδο;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε το πρώτο σοβαρό λάθος από τότε που εξελέγη στην ηγεσία: Κάλυψε πλήρως τον Ανδρέα Λοβέρδο που εκτέθηκε άσχημα με την αποκάλυψη της διαγραφής του ονόματος του από έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis. Όχι μόνο τον πρότεινε να συμμετάσχει στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος αλλά ξιφούλκησε εναντίον όσων του επιτίθενται λέγοντας: «Δεν θα επιτρέψω σε παρακρατικούς μηχανισμούς να κρατούν σε ομηρία το κόμμα. Γι’ αυτό καλώ το Υπουργείο Εξωτερικών να δώσει καθαρές απαντήσεις χωρίς μισόλογα σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες».

Δείτε επίσης:

Η πρόταση Ανδρουλάκη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, με Λοβέρδο και την αντιδήμαρχο Ηρακλείου Μ. Καναβάκη

Η απάντηση του Γ. Ραγκούση στις επιθέσεις Ανδρουλάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και πασοκογενών

Ηλιόπουλος: Πουλάει τρέλα ο Ανδρουλάκης για τη Novartis – Γιατί καλύπτει τον Λοβέρδο;

Ποιοι είναι οι “παρακρατικοί μηχανισμοί” και ποιος είναι “το υπουργείο Εξωτερικών” δεν διευκρίνισε, ενώ κατήγγειλε ισομερώς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγή τοξικότητας στη δημόσια ζωή.

Τα πράγματα είναι απλά: Εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να αποσυρθεί από κομματικά αξιώματα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν έχει το θάρρος να του το ζητήσει.

Ούτε καν μετά την αποκάλυψη της παραποίησης εγγράφου που προκάλεσε σάλο, παρά την περί του αντιθέτου προσπάθεια των περισσότερων ΜΜΕ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπόρεσε να πάρει αποστάσεις για να μη λερωθεί από μια δυσώδη ιστορία που θυμίζει το πιο βρώμικα παρελθόν του κόμματος του.

Παρά την ισχύ που του δίνει η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει βούληση να απαλλαγεί από τα βαρίδια και να χαράξει διαχωριστική γραμμή με την παλιά ελίτ του ΠΑΣΟΚ που με την πολιτεία της συνέβαλε καθοριστικά στην κατρακύλα του άλλοτε κραταιού κόμματος σε μονοψήφιο εκλογικό ποσοστό.

«Κάθε σπίτι έχει τον απόπατο του» όπως είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης για λάθος πρόσωπα και τη λάθος στιγμή.

Από την “Άποψη” του tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί