Ηλιόπουλος: Πουλάει τρέλα ο Ανδρουλάκης για τη Novartis – Γιατί καλύπτει τον Λοβέρδο;

Σε καυστικό σχόλιο προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης επιχείρησε να περάσει το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει «παρακρατικοί μηχανισμοί να κρατούν σε ομηρία την παράταξη στην νέα της αυτή εποχή», αναφερόμενος προφανώς στις τελευταίες εξελίξεις που είχαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis (το οποίο πάντως δεν κατονόμασε). Υπενθυμίζεται ότι έχει προκαλέσει σάλο το γεγονός πως η υπεράσπιση της Ελένης Τουλουπάκη γνωστοποίησε πρόσφατα στις αρμόδιες αρχές ότι έγγραφο του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, συνταγμένο στην αγγλική γλώσσα, παραποιήθηκε στην επίσημη μετάφρασή του στα ελληνικά από πιστοποιημένο από το κράτος μεταφραστή, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί η αναφορά που υπάρχει σε αυτό για χρηματισμό του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Novartis.

Σήμερα, λοιπόν, ο κ. Ανδρουλάκης, χωρίς να κάνει αναφορά στον βουλευτή του κόμματός του, διαμήνυσε σε αυστηρό τόνο πως «αν νομίζει η Δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανακόψουν τη νέα αυτή πορεία με αυτά τα φτηνά παιχνίδια, είναι γελασμένοι», ενώ σημείωσε ότι καλεί το Υπουργείο Εξωτερικών «να δώσει καθαρές απαντήσεις χωρίς μισόλογα σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες».

Οι υψηλοί τόνοι του κ. Ανδρουλάκη και το κούνημα του δαχτύλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ επέφερε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Ν. Ηλιόπουλο να κατηγορεί ουσιαστικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως πουλάει τρέλα και αποφεύγει να πάρει θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

«Ζητάμε ταπεινά συγνώμη από το κύριο Ανδρουλάκη, που στη προσπάθειά μας να ανακόψουμε τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, παραποιήσαμε δημόσια έγγραφα και εξαφανίσαμε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από τα επίσημα έγγραφα του FBI που αναφέρονται στις μίζες της Novartis. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να κατανοήσει ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα, το να μη παίρνεις θέση και να πουλάς τρέλα, δεν αποτελεί πάντα ασφαλή διέξοδο», δήλωσε ο Ν. Ηλιόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί