Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη: O Σήφης ήταν νεκρός πριν πέσει στη θάλασσα

Όλα αποδεικνύουν ότι ο θάνατός του προήλθε πριν πέσει στο νερό, επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης, κάνοντας λόγο για μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού.

Δείτε επίσης:

Στη φυλακή οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι αρχικά οι δύο ψαράδες που προ ημερών προφυλακίστηκαν ως κατηγορούμενοι για τον θάνατο του πρώην υπουργού, μιλούσαν για τραυματισμό από την προπέλα, κάτι που διαψεύστηκε τελικά.

«Αποδεικνύεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο θάνατός του προήλθε πριν πέσει στο νερό από χτυπήματα σε διαφορετικά όργανα, κάτι που προκύπτει από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις» επεσήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει πλήθος στοιχείων. «Είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο των δικαστικών λειτουργών όσο και της τεχνικής συμβούλου, από κοινού με δύο μαρτυρίες που μιλούν για συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο ένας μάρτυρας επιβεβαιώνει διαπληκτισμό και ταυτίζεται πλήρως με τον δεύτερο ο οποίος πλέον προχωρά και σε αναγνώριση προσώπων» επισήμανε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατο του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021. Οι δυο ψαράδες κατά την απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη αλλά ότι βρισκόταν στο σπίτι τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί