Κόμβος Αλικαρνασσού: Παρέμβαση της εισαγγελίας για το κυκλοφοριακό χάος από τα έργα

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Ηρακλείου, προκάλεσε το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί από το πρωί της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, λόγω έργων που πραγματοποιούνται στον κόμβο.
Ο εισαγγελέας είχε επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου από την οποία ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ώστε να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών από αμέλεια. Και σήμερα αναμένεται να εμφανιστούν στην εισαγγελία οι υπεύθυνοι του έργου.

Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Ουρές χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία λόγω των έργων (Φωτο)

Συνεχίζονται και την Τετάρτη οι εργασίες στον κόμβο Αλικαρνασσού

Από το πρωί της Τρίτης δεκάδες ήταν οι καταγγελίες πολιτών που εγκλωβίστηκαν στην κίνηση, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης, ενώ ακριβώς λόγω της ώρας, πολλοί οδηγοί είχαν πρόβλημα να φτάσουν στις δουλειές τους.

Οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς ΒΙΠΕ, Νέα Αλικαρνασσό, αεροδρόμιο, κόμβος Καρτερού αλλά και όσοι κατευθύνονταν προς Ηράκλειο από Αρκαλοχώρι, κατέληγαν μποτιλιαρισμένοι για πολλή ώρα.

Τα έργα, που γίνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν τουλάχιστο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί