Συνεχίζονται και την Τετάρτη οι εργασίες στον κόμβο Αλικαρνασσού

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού.

2η Μέρα
Τετάρτη 01.06.2022 από 08.30 πρωί έως 18.00 απόγευμα
Θα είναι κλειστή η οδός Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) στο σημείο όπου διασταυρώνεται με τη Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη και για τμήμα 50 μέτρων.
Ως εκ τούτου οι οδηγοί που θέλουν να κατευθυνθούν προς ΒΙΠΕΗ, ερχόμενοι από Ηράκλειο και Λιμάνι, θα εξυπηρετούνται από τη Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη και μέσω του κόμβου Καλλιθέας.
Αντίστοιχα όσοι θέλουν να κατευθυνθούν από ΒΙΠΕΗ προς Ηράκλειο και Λιμάνι θα το κάνουν μέσω του κόμβου Καλλιθέας και της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Ουρές χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία λόγω των έργων (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί