Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ την ίδια ώρα κυκλοφορεί βίντεο – ντοκουμέντο με την κίνηση των οχημάτων όπου επέβαιναν οι δράστες λίγα λεπτά πριν το ειδεχθές έγκλημα.

Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων

Ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο φοιτητή.

Ο ίδιος δεν λέει πως τραυματίστηκε στους αστυνομικούς, αλλά η εικόνα που έχουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δείχνει πως ο τραυματισμός προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

Ακόμη ένα στοιχείο που προκύπτει, είναι ότι ο 21χρονος που φωτογραφίζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην οδό Γαζή. Επίσης, ο 23χρονος αλβανικής υπηκοότητας που συνελήφθη πρώτος, φαίνεται εντέλει να μη συμμετείχε στην επίθεση γιατί όταν βγήκε από το λευκό Citroen δεν τράβηξε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει, επέστρεψε και βρέθηκε στη θέση του οδηγού.

Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ο 21χρονος που κατονομάζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντίπαλους οπαδούς προ ενός χρόνου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όρασή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το mynews, και σε αυτό φαίνεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η διέλευση των οχημάτων γίνεται περίπου 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν δηλαδή οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί