Γονείς Καμπανού: «Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Παράλογη βία»

Για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη που έχασε τη ζωή του μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησαν συγκλονισμένοι οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπάνου που και εκείνος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της οπαδικής βίας.

«Παράλογη βία, που δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδος. Πάει να γίνει πανευρωπαϊκό και ίσως και παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν υπάρχουν λόγια» είπε η μητέρα του Άλκη.

«Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Δεν υπάρχουν λόγια. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη», ανέφερε η μητέρα του Άλκη Καμπανού, σε συνέχεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ. 

«Περάσαμε έναν γολγοθά» είπε αναφερόμενη στη δολοφονία του γιου της. «Το μόνο που έχω να πω για την οικογένεια κουράγιο και δύναμη. Δεν υπάρχουν λόγια.» 

«Δυστυχώς θα περάσουν και εκείνοι τον γολγοθά που περάσαμε κι εμείς. Ευχόμουν να ήμουν ο τελευταίος, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν ο τελευταίος. Ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως να μην έδωσα το σωστό μήνυμα προς κατεύθυνση. Πρέπει όλοι να σκύψουμε όλοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας, τι λάθος έγινε, ακόμα στην περίπτωση του Άλκη. Τι δεν βελτιώσαμε σαν Πολιτεία, σαν κράτος, σαν άνθρωποι» δήλωσε με θλίψη ο πατέρας του Άλκη. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί