Ηράκλειο: Λουκέτο και 5.000 πρόστιμο σε καφετέρια για πελάτη χωρίς πιστοποιητικά

2.322 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο στην αστυνομία στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ κανένα πρόστιμο δεν επιβλήθηκε σε Ρέθυμνο και Λασίθι. Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερο λουκέτο επιβλήθηκε σε κατάστημα στη Χερσόνησο για πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Αναλυτικότερα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, το ένα σε εργαζόμενο καφετέριας και το άλλο σε πελάτη καφετέριας στη Χερσόνησο. Παράλληλα, επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερο λουκέτο σε καφετέρια της περιοχής γιατί υπήρχε πελάτης μέσα στο κατάστημα χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα 2 σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονονομικού ενδιαφέροντος και το ένα σε εργαζόμενο τουριστικού γραφείου. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο και σε κατάστημα υγειονονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο δεν είχε αναρτήσει πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να μπουν στην επιχείρηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί