«Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις»: Η ομολογία Παπαευαγγέλου για τους εμβολιασμούς (Βίντεο)

«Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου». Αυτό τόνισε η Βάνα Παπαευαγγέλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και στο ότι γενικότερα πρέπει να υπάρξει ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 50.

Η καθηγήτρια παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων είπε έτσι αυτό που δεν έχουν τολμήσει να παραδεχθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ότι και στην εκστρατεία εμβολιασμού η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν καταστροφική.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου, η Βάνα Παπαευαγγέλου είπε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα ανοίγει για όλους τους πολίτες στους 5,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. «Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, συζητήσαμε χθες με τον κ. Θεμιστοκλέους να ανοίγει η πλατφόρμα στους 5,5 μήνες, έτσι ώστε όλοι, στις μέρες που κλείνουν τους έξι μήνες να πάνε να κάνουν τη δόση τους» εξήγησε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί