Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Έλεγε ότι θα τη σκότωνε και δεν τον πίστευε κανείς – Απειλεί να αυτοκτονήσει

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη  συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Δείτε επίσης: Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη: Σκότωσε με μαχαιριές την πρώην σύζυγό του

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η είδηση που αποκάλυψε το Ράδιο Λασίθι, είναι ήδη πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα, και πρόκειται για τη 13η γυναικτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα.

Συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο που απειλεί να αυτοκτονήσει 

Συνεχείς είναι από τις 8 το πρωί οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον 54χρονο δράστη της δολοφονίας ο οποίος βρίσκεται σε απόκρυμνο σημείο στον Περιστερά Ιεράπετρας απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιός του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, λίγο πριν τις 11 έφτασε ο ιατροδικαστής για να ελέγξει τη σoρό της γυναίκας και να καταλήξει στο πόρισμα του θανάτου της.

Παρακάτω φωτογραφία από τη στιγμή της άφιξης του ιατροδικαστή:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Έλεγε ότι θα τη σκότωνε και δεν τον πίστευε κανείς – Απειλεί να αυτοκτονήσει”

  1. μια άλλη όψη

    Υπάρχουν γυναίκες, λυπάμαι που το λέω αυτό, που μπορεί να φέρουν σε απόγνωση και τον ίδιο το Βούδα. Αν φερόμουν στον άντρα μου με τον τρόπο που φερόταν η μητέρα μου στον πατέρα μου, δεν θα ζούσα, θα με είχε σκοτώσει.
    Πέθανε από κατάχρηση αλκοόλ στα πενήντα του, ένας άνθρωπος πετυχημένος, κοινωνικός, πραγματικά μεγάλος. Μετά το θάνατό του άρχισε να κακοποιεί εμένα. Καταρχάς με λόγια. Λόγια τόσο προσεκτικά σχεδιασμένα για να προκαλούν το μέγιστο δυνατό πόνο. Κάποια στιγμή άρχισε να σηκώνει και χέρι. Ξύλο, πολύ ξύλο και τα αδέρφια της οικογένειας έπαιρναν το μέρος της. Μιας οικογένειας που στα μάτια της κοινωνίας είναι μια συνηθισμένη καλή οικογένεια. Δεν είναι μόνο ότι πέθανε ο μπαμπάς από το ποτό. Παλεύω με βαριάς μορφής συναισθηματικών διαταραχών από 13 ετών, επιβίωσα από απόπειρα, από καρκίνο του πνεύμονα, ο άντρας μου κατέληξε στη φυλακή και ακόμα μου προκαλεί το μέγιστο δυνατό πόνο “από τότε που γεννήθηκες έχασα την αξιοπρέπειά μου”, “τα αδέρφια σου εγώ τα μεγάλωσα αλλά δεν έγιναν σαν εσένα”, “αν δεν ήμουν εγώ το παιδί θα κατέληγε σε ίδρυμα να το κακοποιούν”. Υπάρχουν γυναίκες που δεν αξίζουν να γίνουν μητέρες ούτε γιαγιάδες, αν αντλούν απόλαυση και δύναμη από την κακοποίηση παιδιού και συζύγου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί