«Ατυχές περιστατικό» για τον Χρυσοχοΐδη η γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους (Βίντεο)

«Ατυχές περιστατικό και άστοχη διαχείριση» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι στην υπόθεση της Κυριακής «ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε» ο υπουργός αντέδρασε και διερωτήθηκε «μα γιατί το λέτε αυτό;»

«Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα ατυχή περιστατικά, όχι μόνο αυτό. Άστοχη διαχείριση, όμως υπάρχουν 12.500 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας το 2023 όπου η αστυνομία έσωσε τις γυναίκες» ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Πέφτει μία βαριά σκιά πάνω από την ελληνική κοινωνία και από εμένα προσωπικά. Πραγματικά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα συναισθηματικά και ψυχικά, πέρα από το πολιτικό ζήτημα ένα τραγικό γεγονός, που είναι σαν να έφυγε ένα κορίτσι που ανήκει σε όλους μας. Αυτή είναι η διάσταση» είπε αρχικά.

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε «μα γιατί το λέτε αυτό. Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά  – ατυχή περιστατικά, άστοχη διαχείριση».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «και η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων. Πρέπει ο αστυνομικός πρέπει να πει «κάθισε εδώ». Το βασικό ζητούμενο είναι η ασφάλεια την ώρα που μια γυναίκα εισέρχεται στο τμήμα, όλα αυτά τα εγκλήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως δεν χρειάζονται μηνύσεις».

Το απόσπασμα από το 01:45

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί