Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη: Σκότωσε με μαχαιριές την πρώην σύζυγό του

Ένα τραγικό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές στην περιοχή του Περιστερά στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, άνδρας ηλικίας 54 η γυναίκα 48, χωρισμένοι με 4 παιδιά, ενώ για την ώρα είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Η γυναίκα παραμένει στο σημείο μέχρι την άφιξη του ιατροδικαστή.

Ο δράστης βρίσκεται σε σημείο το οποίο γνωρίζει η Αστυνομία της Ιεράπετρας, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ψηλό ύψος, και αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη: Σκότωσε με μαχαιριές την πρώην σύζυγό του”

  1. μια έκκληση από πρώην θύμα

    Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να τη χαραμίζεις στην ενδοοικογενειακή βία. Βρες τη δύναμη, φύγε από αυτόν/αυτήν που σε κακοποιεί, βρες τον εαυτό του, παράτα τον στο βούρκο του και ας είναι ο ίδιος ο Θεός, ο/η σύζυγος, η ίδια σου η μάνα.

    Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να μένεις με αυτούς που σου προκαλούν πόνο, μη νιώθεις ενοχές που τους αφήνεις, θα τα καταφέρουν μια χαρά και χωρίς εσένα. Δεν σε χρειάζονται. Αν σε ήθελαν θα σου συμπεριφέρονταν αλλιώς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί