Αντί συγγνώμης, ειρωνία από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στους μαθητές του πλημμυρισμένου σχολείου

Οι σοκαριστικές εικόνες με τους μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια να βγαίνουν από το πλημμυρισμένο σχολείο μέσα από την αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία που είχαν στήσει οι καθηγητές τους, αντί κάνει τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να σκύψει τον κεφάλι, τον έκαναν να βγάλει χολή και ειρωνεία.

Δείτε επίσης: «Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα ή αλλιώς στην Ελλάδα του 2021»: Μαθητές πατούν πάνω σε θρανία σε σχολείο που πλημμύρισε!

Η αντίδρασή τους στις εικόνες που προκάλεσαν οργή στο πανελλήνιο, ήταν πως οι μαθητές θα έβρεχαν μόνο τα πόδια τους. Δήλωση που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές του ANT1.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, για να στηρίξει, μάλιστα, την αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στην κακοκαιρία «Μπάλλος» παρά το γεγονός ότι οι μετεωρολόγοι είχαν ενημερώσει εγκαίρως για τα ακραία φαινόμενα, έφτασε στο σημείο να δείξει ένα βίντεο από πλημμύρες στη Γερμανία.

Έδειχνε πλημμυρισμένο νοσοκομείο στη Γερμανία και είπε αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του και τους τηλεθεατές ότι ευτυχώς στη Γερμανία δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ που να πατάει σε κάθε καταστροφή και να κάνει σπέκουλα για να κερδίζει πολιτικούς πόντους. 

Ω, ναι αυτό το περί σπέκουλας με τις καταστροφές το είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Επιτελικό μπάχαλο και ειρωνείες στους πολίτες από τον N. Ρωμανό της ΝΔ


 

Με σκληρή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση μετά και τη νέα κατάρρευση του επιτελικού κράτους με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάλλος».

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται, ο κ. Πέτσας κατηγορεί τον επίσης εξαφανισμένο περιφερειάρχη κ. Πατούλη, ο κ. Στυλιανίδης προτείνει να κλείσει η μισή χώρα για μία προαναγγελθείσα εδώ και δέκα μέρες κακοκαιρία και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., κ. Ρωμανός, ειρωνεύεται μαθητές που είδαν το κοντέινερ που έκαναν μάθημα να πλημμυρίζει, όπως άλλωστε και δεκάδες πανεπιστήμια», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το επιτελικό χάος και το ρεζίλι του lockdown διά πάσα νόσο εναλλάσσονται με εσωτερικές φαγωμάρες και εριστικές ειρωνείες στους πολίτες, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Σε ακόμα μία δοκιμασία το επιτελικό κράτος αποδεικνύεται όχι μόνο μπάχαλο αλλά και ταλαιπωρία για την κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί