Χειροπέδες για παρενόχληση μαθητών σε εκπαιδευτικό δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο

Οι γονείς 50 μαθητών καταγγέλλουν γυμναστή του Δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο ότι παρενοχλούσε τα παιδιά. Ο 30χρονος γυμναστής συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του άρθρου «337» Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’εξακολούθηση.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων ο εκπαιδευτικός φέρεται να προσέγγιζε παιδιά και να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες. Ο 30χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή. Γονείς μαθητών έχουν ήδη καταθέσει, ενώ το ίδιο έκανε και ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου.

Ο κατηγορούμενος γυμναστής υποστηρίζει πως έχει αναπηρία 67%, λόγω της διαταραχής Άσπερνγκερ. Προανάκριση για τις καταγγελίες διεξάγει το AT Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό και για προγενέστερα περιστατικά, ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών και 1 κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Πατέρας  δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι έχουν αναφέρει το γεγονός στον διευθυντή, ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι, ωστόσο χαρακτήρισε τον γυμναστή «περίεργο άνθρωπο». Είπε επίσης πως η κόρη του ανέφερε ότι «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί