Με κόπο και πόνο έφτιαξαν τα “μη σωστά” σπίτια τους οι άνθρωποι, κύριε Μητσοτάκη- Εσείς πώς να ξέρετε… (βίντεο)

Μέσα από τα λόγια και την απόγνωση δυο απλών γυναικών στις σεισμόπληκτες περιοχές, η απάντηση στον υπερόπτη πρωθυπουργό που χρέωσε την ευθύνη στους σεισμοπαθείς

Η κ. Ελένη και η κ. Πηνελόπη είναι δυο από τους κατοίκους του χωριού Αρχοντικό σε απόσταση αναπνοής από το Αρκαλοχώρι που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό δεν είχαν φτιάξει «σωστά τα σπίτια» και έπεσαν από τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Και ήταν αυτή η υπεροπτική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους σε απόγνωση κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο που άφησε ενεούς τους κατοίκους αλλά και σε όσους είχαν την ευκαιρία να δουν σε ορισμένα site και στα social media το σχετικό βίντεο.

Δείτε:

Μητσοτάκης: Μετά τις άδειες σκηνές, τις πλάκες με υπουργούς, τις ρακές, έριξε και ευθύνες στους σεισμόπληκτους! (βίντεο)

Απίστευτο: Μόλις πήγε στις σεισμόπληκτες περιοχές ο “Ανέμελος”, έκανε πλακίτσες με υπουργούς του και μετά άρχισε τις ρακές! (βίντεο)

Η αφήγηση των δυο ηλικιωμένων γυναικών  μέσα από ένα βίντεο 8 λεπτών είναι συγκλονιστική. Περπατούν στο κατεστραμμένο χωριό, δείχνουν τα γκρεμισμένα σπίτια τους και θυμούνται τον σκληρό αγώνα που έδωσαν για να τα χτίσουν πέτρα, πέτρα.

Η κ. Ελένη και η κ. Πηνελόπη μιλούν με πόνο αλλά και με δύναμη ψυχής. Βλέπουν τα συντρίμμια και θυμούνται την πρώτη πέτρα που έβαλαν στο σπίτι.

Και είναι αυτό ένα ακόμα βίντεο που μαρτυρά την απόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πραγματικότητα.

Δείτε ακόμα: Δουλειές του ποδαριού: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα για τους… “πυρόπληκτους” του Ηρακλείου! (εικόνες)

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους σεισμόπληκτους που… δεν έχουν σπίτια!

 Έδωσαν μόνο 80 άδειες σκηνές, ενώ ετοιμάζουν σόου Μητσοτάκη στο Αρκαλοχώρι με δανεικά ράντζα από τα ΚΥ!(φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί