Έδωσαν μόνο 80 άδειες σκηνές, ενώ ετοιμάζουν σόου Μητσοτάκη στο Αρκαλοχώρι με δανεικά ράντζα από τα ΚΥ!(φωτο)

Ογδόντα σκηνές χωρίς, όμως, ράντζα έχουν τοποθετηθεί στο κατεστραμμένο από το φονικό σεισμό Αρκαλοχώρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για να κάνουν επικοινωνιακό σόου εν όψει της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ετοιμάζονται  να πάρουν δανεικά ράντζα από τα κέντρα υγείας της περιοχής.

Δείτε επίσης:

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες άνθρωποι κοιμούνται μέσα στις σκηνές κατά γης αφού έχουν τοποθετηθεί μόνο νάιλον και κουβέρτες, ενώ άλλοι σε καρότσες αυτοκινήτων!

Σκηνή Αρκαλοχώρι σεισμός

Η, δήθεν, άμεση κινητοποίηση της Πολιτείας δια του νέου υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας όπως δείχνουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν ήταν και τόσο άμεση αφού, ένα 24ωρο μετά, οι κάτοικοι που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται βλέπουν να έχουν τοποθετηθεί προς το παρόν μόνο «κούφιες» σκηνές.

Σκηνή Αρκαλοχώρι σεισμός

«28 ώρες μετά την επικοινωνιακή βροχή για «άμεση κινητοποίηση της Πολιτείας», «100αδες σκηνές» & τη διαβεβαίωση Στυλιανίδη πως η πλειονότητα του κόσμου τακτοποιήθηκε, η πραγματικότητα εξοργίζει.

80 σκηνές, κόσμος που κοιμάται στην άσφαλτο, με  «πάτωμα» ένα νάιλον & δύο κουβέρτες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην περιοχή που επλήγη από τον φονικό σεισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί