Δουλειές του ποδαριού: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα για τους… “πυρόπληκτους” του Ηρακλείου! (εικόνες)

Το συνειδητοποιήσατε ότι χθες ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του ανακοίνωσαν μέτρα στήριξης των… πυρόπληκτων του νομού Ηρακλείου; Προσοχή, όχι των σεισμόπληκτων, αλλά των… πυρόπληκτων!

Δείτε: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους σεισμόπληκτους που… δεν έχουν σπίτια!

Στην επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης γίνεται αναφορά στους… “πυρόπληκτους δήμους”, αποδεικνύοντας ότι οι ανακοινώσεις των “μέτρων” ήταν δουλειές του ποδαριού και μια αντιγραφή από προηγούμενη απόφαση που αφορούσε τους -πραγματικά- πυρόπληκτους της Εύβοιας και άλλων περιοχών!

Δείτε την αναφορά από την επίσημη σελίδα της ελληνικής κυβέρνησης, την οποία ακόμα δεν έχουν διορθώσει!

Και αυτό δεν είναι το μόνο λάθος: Πάντα στην επίσημη (!) σελίδα της ελληνικής κυβέρνησης, διαβάζουμε στη λεζάντα του θέματος για τα μέτρα περί “πυρόπληκτων” τα οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Όμως στη φωτογραφία είναι ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος έκανε τη σχετική ανακοίνωση.

Τι μπορεί να συνέβη;

Για να δείξουν ότι το “επιτελικό κράτος” δρα ακαριαία, πήραν τις προηγούμενες αποφάσεις για τους πυρόπληκτους, που ούτως ή άλλως ήταν λόγια στον αέρα, αντικατέστησαν την Εύβοια κλπ με την αναφορά στους δήμους του νομού Ηρακλείου και έκαναν την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση! Και άφησαν την ίδια λεζάντα της ανακοίνωσης για τις πυρόπληκτες περιοχές του καλοκαιριού, με τις ανακοινώσεις – τότε- του υπουργού Οικονομικών!

Τόση “βαρύτητα” έχουν ακόμα και οι φτωχές ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τις σεισμόπληκτες περιοχές του Ηρακλείου! Τόσο σοβαρά αντιμετώπισαν το θέμα, ώστε ούτε να ξαναδιαβάσει κάποιος την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση δεν έκανε τον κόπο!

Άλλωστε η ίδια η παρουσία του “ανέμελου” πρωθυπουργού απέδειξε το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν και αυτή την κατάσταση: πλακίτσες για τα γιλέκα με τους υπουργούς του, γελάκια, ρακές, σέλφι και χαρές! Κι από την άλλη επίρριψη ευθυν΄ών στους κατοίκους για την καταστροφή από το σεισμό!

Δείτε:

Μητσοτάκης: Μετά τις άδειες σκηνές, τις πλάκες με υπουργούς, τις ρακές, έριξε και ευθύνες στους σεισμόπληκτους! (βίντεο)

Απίστευτο: Μόλις πήγε στις σεισμόπληκτες περιοχές ο “Ανέμελος”, έκανε πλακίτσες με υπουργούς του και μετά άρχισε τις ρακές! (βίντεο)

Αυτό είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη!

Δείτε επίσης: Έδωσαν μόνο 80 άδειες σκηνές, ενώ ετοιμάζουν σόου Μητσοτάκη στο Αρκαλοχώρι με δανεικά ράντζα από τα ΚΥ!(φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί