Έντονες αποδοκιμασίες υγειονομικών της Θεσσαλονίκης κατά του Πλεύρη (βίντεο)

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ο υπ. Υγείας, Θ. Πλεύρης και η αν. υπουργός Μ. Γκάγκα, για να πραγματοποιήσουν συσκέψεις σχετικά με τοενδεχόμενο ενός μίνι lockdown λόγω της αύξησης κρουσμάτων, αλλά  και νοσηλείας σε κρεβάτια ΜΕΘ.

Ο υπουργός Υγείας και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο τους πανδημικούς δείκτες που καταγράφονται στη Β. Ελλάδα, το ποσοστό των εμβολιασμών και τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αύξησή του καθώς και για την ετοιμότητα των υγειονομικών δομών.

Κατά την άφιξή τους στα γραφεία της διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, ήρθαν αντιμέτωποι με την έντονη αποδοκιμασία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Γιουχαΐσματα και το σύνθημα «Παραιτήσου» κυριάρχησε ανάμεσα στους υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν για τις αναστολές εργασίας σε ανεμβολίαστους συναδέλφους τους. 

Με πανό και συνθήματα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά site voria και thestival, ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αναστολές στους ανεμβολίαστες εργαζομένους.

Η «υποδοχή» Πλεύρη 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί