Ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα οι διανομείς με μοτοπορείες (φωτο – βίντεο)

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί στο Πεδίο του Άρεως, σημείο προσυγκέντρωσης διανομέων και ντελίβερι, που διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες αλλαγές συμβάσεων στην efood αλλά και σε άλλες πλατφόρμες ντελίβερι.

Δείτε επίσης: Στους δρόμους σε Ηράκλειο και Χανιά οι διανομείς (φωτο- βίντεο)

Ε-food: Στους δρόμους οι διανομείς ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα – Κινητοποιήσεις και στην Κρήτη

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης εκατοντάδες εργαζόμενοι με τα μηχανάκια τους βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία σε κεντρικά σημεία της Αθήνας η οποία είχε κατεύθυνση στα γραφεία της efood.

Για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι το ΣΒΕΟΔ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) κήρυξαν στάση εργασίας 12:00-16:00.

Φωτογραφίες από τη μοτοπορεία στην Αθήνα

Διανομείς του efood σε μοτοπορεία
Διανομείς του efood σε μοτοπορεία
Διανομείς του efood σε μοτοπορεία
Διανομείς του efood σε μοτοπορεία
Διανομείς του efood σε μοτοπορεία

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος- newsbeast

One Thought to “Ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα οι διανομείς με μοτοπορείες (φωτο – βίντεο)”

  1. Θέλεις δούλους για να νιώσεις πως κάτι αξίζεις;

    Ο σουβλάκιας (μικροϊστορία)
    Ήταν στο παλιό Ηράκλειο ένας κύριος μορφωμένος, λογιστής και έμπορος, παντρεμένος χωρίς παιδιά… Είχε έναν ανηψιό που έτρωγε συνέχεια σουβλάκια και επίσης ήταν και χρήστης ναρκωτικών ή/και αλκοόλ… Ο θείος του τον περιφρονούσε και τον ονόμαζε περιφρονητικά “ο σουβλάκιας”… Αν καμιά φορά χτυπούσε την πόρτα του, έλεγε στη γυναίκα του “αν είναι ο σουβλάκιας πες του ότι κοιμόμαστε”…
    Η ίδια περιφρόνηση αρμόζει όχι μόνο σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τους ντελιβεράδες, αλλά και σε όσους παραγγέλνουν συνεχώς φαγητό, ενώ έχουν το χρόνο να ετοιμάσουν κάτι απλό μόνοι τους για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Δυστυχώς υπάρχουνε νοικοκυρές που κάθονται όλη μέρα και βάζουν αλβανίδα να καθαρίσει με 2 ευρώ την ώρα και φοιτήτριες που επίσης βάζουν καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι τους!!! Είναι ντροπή να έχει κάποιος χρόνο και να βάζει άλλους να τους κάνουν τις δουλειές με εξευτελιστική αμοιβή. Το μαγείρεμα και το καθάρισμα ή θα ακριβοπληρώνεται, ή θα είναι μόνο για όποιον δεν έχει καθόλου χρόνο ή δεν μπορεί λόγο υγείας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί