Κρήτη: Νεκρός ο δράστης της εκτέλεσης της 47χρονης στο Πάνορμο

Πέθανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Πάνορμο Ρεθύμνου, που νοσηλευόταν σε βαριά κατάσταση στο Βενιζέλειο. Ο 49χρονος άνδρας είχε αυτοπυροβοληθεί στο πρόσωπο, αμέσως μετά την εκτέλεση της Σταυρούλας. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είχε βγει από τη ΜΕΘ και νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Γναθοχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Δείτε ακόμη: 48χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη στην Κρήτη και αυτοπυροβολήθηκε

Σοκάρει το νέο έγκλημα στην Κρήτη – Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα

Κρήτη: Οδύνη και οργή για την 47χρονη Σταυρούλα, το νέο θύμα γυναικοκτονίας

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Την σκότωσε μπροστά στην κόρη της

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου στο Πάνορμο όταν ο 49χρονος άνδρας , πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για έναν 49χρονο με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο , πατέρα τριών παιδιών ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση δίπλα στο κατάστημα-Fish Spa- που είχε η 47χρονη γυναίκα και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου , ήταν μητέρα δύο παιδιών που διέμενε με την οικογένειά της στο Ρουμελί Μυλοποτάμου.


Εκείνο το απόγευμα 49χρονος εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος fish spa που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές από πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες που έντρομοι έγιναν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού ενώ ελαφρά τραυματίστηκε από σκάγια στο χέρι και ένας εκ των πελατών που ήταν στο κατάστημα κοντά στην είσοδο όπου σημειώθηκε το φονικό.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 47χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Αυτοπυροβολήθηκε σε ποιμνιοστάσιο

Μετά την πράξη του, ο 49χρονος απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος και σε σημείο της περιοχής όπου βρισκόταν το ποιμνιοστάσιό του και αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγη ώρα αργότερα τον άνδρα βρήκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ -που είχαν ξεκινήσει να ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του- και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί