Κρήτη: Οδύνη και οργή για την 47χρονη Σταυρούλα, το νέο θύμα γυναικοκτονίας

Θλίψη και οργή προκαλεί στην τοπική κοινωνία η όγδοη κατά σειρά γυναικοκτονία στην Ελλάδα απο τις αρχές του 2021 , αυτή τη φορά στο Πάνορμο Ρεθύμνου, με θύμα την 47χρονη Σταυρούλα , επιχειρηματία της περιοχής και μητέρα δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε απο έναν 49χρονο. 

Δείτε ακόμη: 48χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη στην Κρήτη και αυτοπυροβολήθηκε

Σοκάρει το νέο έγκλημα στην Κρήτη – Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας τελέστηκε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα Μυλοποτάμου όπου φίλοι και συγγενείς με ένα γιατί στα χείλη αποχαιρέτησαν την χαμογελαστή Σταυρούλα, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Το χρονικό του εγκλήματος


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πάνορμο όταν ένας 49χρονος άνδρας , πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για έναν 49χρονο με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο , πατέρα τριών παιδιών ο οποίος διατηρεί επιχείρηση δίπλα στο κατάστημα-Fish Spa- που είχε η 47χρονη γυναίκα και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου , είναι και εκείνη μητέρα δύο παιδιών που διέμενε με την οικογένειά της στο Ρουμελί Μυλοποτάμου.


Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 49χρονος εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος fish spa που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές από πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες που έντρομοι έγιναν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού ενώ ελαφρά τραυματίστηκε από σκάγια στο χέρι και ένας εκ των πελατών που ήταν στο κατάστημα κοντά στην είσοδο όπου σημειώθηκε το φονικό.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 47χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του σε ποιμνιοστάσιο- Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο όπου παραμένει φρουρούμενος

Μετά την πράξη του, ο 49χρονος απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος και σε σημείο της περιοχής όπου βρισκόταν το ποιμνιοστάσιό του και αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγη ώρα αργότερα τον άνδρα βρήκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ -που είχαν ξεκινήσει να ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του- και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και παραμένει σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και έχει διασωληνωθεί.
Την διακομιδή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του 49χρονου άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα στο Πάνορμο και στη συνέχει αυτοπυροβολήθηκε, αποφάσισαν τα ξημερώματα οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Την ίδια ώρα η υπόθεση έχει μπει στο “μικροσκόπιο” των αρχών που εξετάζουν τα κίνητρα που οδήγησαν στο σοκαριστικό φονικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου ενώ πρόκειται για την όγδοη γυναικοκτονία στην Ελλάδα απο τις αρχές του έτους, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και θλίψη.
Μετά την διακομιδή του ο 49χρονος δράστης του φονικού υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και παραμένει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναζητούνται τα κίνητρα του δράστη


Αν και δεν έχει διευκρινιστεί τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δράστη , που σκότωσε την 47χρονη γυναίκα μέσα στο κατάστημά της σε πολυσύχναστο σημείο του Πανόρμου, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου , διερευνά όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που θα δώσουν σαφή εικόνα για τα κίνητρα που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό.
Πολύ προσεκτικά οι αρχές εξετάζουν το προφίλ του δράστη αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις , χωρίς να έχει αποκλειστεί για την ώρα και το ενδεχόμενο η απόρριψη από την 49χρονη να αποτέλεσε κίνητρο της δολοφονίας. Τίποτα ωστόσο δεν θεωρείται βέβαιο για την ώρα αφού οι αρχές εξετάζουν όλες τις πτυχές για να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Σημαντικές θα είναι τις επόμενες ώρες και οι καταθέσεις ανθρώπων από το ευρύτερο περιβάλλον που θα δώσουν στοιχεία και συνεπώς θα εμπλουτίσουν τα δεδομένα που οι αστυνομικοί έχουν ήδη στη διάθεσή τους, δίνοντας το περίγραμμα της υπόθεσης.

Goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί