Σοκάρει το νέο έγκλημα στην Κρήτη – Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Την διακομιδή του 49χρονου άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα στο Πάνορμο και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, αποφάσισαν τα ξημερώματα οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε ακόμη: 48χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη στην Κρήτη και αυτοπυροβολήθηκε

Η διακομιδή του έγινε μετά τις 2 τα ξημερώματα και άμεσα ο 49χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο διάρκειας αρκετών ωρών, ενώ παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πάνορμο όταν ένας 49χρονος άνδρας , πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για έναν 49χρονο με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο , πατέρα τριών παιδιών ο οποίος διατηρεί επιχείρηση κοντά στο κατάστημα-Fish Spa- που είχε η 47χρονη γυναίκα, μητέρα και εκείνη δύο παιδιών από το Ρουμελί Μυλοποτάμου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν για άγνωστους για την ώρα λόγους, ο 49χρονος εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε δύο φορές από πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.


Σύμφωνα με το Goodnet.gr , στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες που έντρομοι έγιναν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού ενώ ελαφρά τραυματίστηκε από σκάγια στο χέρι και ένας εκ των πελατών που ήταν στο κατάστημα κοντά στην είσοδο όπου σημειώθηκε το φονικό.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 47χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του σε ποιμνιοστάσιο


Μετά την πράξη του, ο 49χρονος απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος και σε σημείο της περιοχής όπου βρισκόταν το ποιμνιοστάσιό του και αυτοπυροβολήθηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγη ώρα αργότερα τον άνδρα βρήκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ -που είχαν ξεκινήσει να ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του- και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και παραμένει σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και έχει διασωληνωθεί.


Άγνωστο είναι για την ώρα τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του 49χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη γυναίκα, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να διερευνά όλες τις λεπτομέρειες που θα οδηγήσουν στο κίνητρο του αιματηρού περιστατικού.

Στις 6 το απόγευμα η κηδεία της 47χρονης 

Στις 6 το απόγευμα προγραμματίστηκε η εξόδιος ακολουθία για την 47χρονη επιχειρηματία και μητέρα δύο παιδιών, η οποία δολοφονήθηκε στις 18:50 το απόγευμα της Κυριακής στο Πάνορμο Μυλοποτάμου. Όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr, η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος Μυλοποτάμου, χωριό στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ήταν παντρεμένη και κάτοικος Ρουμελί με καταγωγή από τις Μαργαρίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί