“Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά”, απειλεί τους ανεμβολίαστους ο Γεωργιάδης- Στις 12 οι αποφάσεις

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθούν από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια τα νέα μέτρα που αφορούν στους ανεμβολίαστους πολίτες, εν όψει του δύσκολου φθινοπώρου που έρχεται και εν μέσω διαρκούς αύξησης των εισαγωγών σε νοσοκομεία, των διασωληνώσεων και των θανάτων από κορονοϊό στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί ότι όλοι οι κλειστοί χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας θα λειτουργών ως αμιγείς μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και θα αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι. Ασαφές παραμένει εάν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα και για το λιανικό εμπόριο, ενώ ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Μ. Σαββίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι ο εμπορικός κόσμος δεν προτείνει υγειονομικά μέτρα αλλά τηρεί όποιο πρωτόκολλο τους έχει ζητηθεί, και σχολίασε ότι εάν τεθούν επιπλέον μέτρα για το λιανεμπόριο θα πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις.

Ανοικτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε από την πλευρά του ότι είναι πολύ σημαντική πιθανότητα η επαναφορά μάσκας σε εξωτερικούς χώρους από τον Σεπτέμβριο αν το υποδείξουν οι ειδικοί. Διευκρίνισε ότι για συγκεκριμένους χώρους θα υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη φύση της δραστηριότητας (πχ ψώνια) εκεί υπάρχουν άλλα μέτρα όπως περιορισμός ατόμων ή χρήση μάσκας.

Όσοι είναι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες επιλογές στον ελεύθερο χρόνο τους και άνεση κινήσεων, ενώ οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν εργαστηριακά τεστ 1 – 2 φόρες την εβδομάδα από το Σεπτέμβριο και μετά με δικά τους έξοδα, σε προκαθορισμένη τιμή.

Απειλές Άδωνη σε ανεμβολίαστους: «Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά»

«Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα», τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης. 

Σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο». Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί σήμερα, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας και συνεχίζοντας τις απειλές δήλωσε χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά». Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to ““Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά”, απειλεί τους ανεμβολίαστους ο Γεωργιάδης- Στις 12 οι αποφάσεις”

  1. είναι και σεξιστές2

    Και επίσης η σύζυγός του τον Άδωνι τον παντρεύτηκε για να αποκατασταθεί, επειδή ήταν διαζευγμένη με παιδιά και αρκετά εμφανίσιμη. Ήταν η σύζυγος – τρόπαιο που στον Άδωνι βρήκε την ασφάλεια. Αυτό με τις συζύγους τρόπαια δείχνει πως η κοινωνία μας δεν είναι σε καλό δρόμο.
    Τα βαρέθηκα πια τα τρόπαια, θέλω ένα σύστημα ισότητας. Δηλαδή η μία γυναίκα σπουδάζει και δουλεύει και μία άλλη, μπορεί να είναι άσχημη, αγράμματη, μπορεί να μην έχει κάνει τίποτα στη ζωή της, αλλά μπορεί να πουλήσει τον εαυτό της ως “ωραία γυναίκα” και να επωφελείται οικονομικά και κοινωνικά. Το σύστημα είναι σαθρό.

  2. είναι και σεξιστές

    Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Άδωνίς είπες στη Χριστίνα Μπόμπα ευχαριστώ εκ μέρους του ελληνικού κράτους για τη φωτογραφία – πορνό στην οποία θήλαζε τα δίδυμα μωρά της. Κανονικά έπρεπε να της γίνει δικογραφία για χρησιμοποίηση μωρών σε παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Ο Άδωνις, ο Κικίλιας κτλ παριστάνουν τους νταήδες, ενώ παράλληλα είναι υπέρ της χειρότερης μορφής σεξισμού που είναι το μόντελινγκ – πορνογραφία με απώτερο σκοπό την πώληση σε ένα “καλό” γαμπρό. Τα χαρέμια των σουλτάνων ήταν καλύτερα από αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στην ελληνική σόου μπιζ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί