Νέες χυδαιότητες Κυρανάκη – Τώρα εργαλειοποιεί τους καρκινοπαθείς

Ο βουλευτής της ΝΔ όχι μόνο δεν ανακάλεσε τη δήλωση ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν υπερωρίες για να πηγαίνουν γιατρό, αλλά τα έκανε ακόμα χειρότερα

Άγνωστη λέξη φαίνεται ότι αποτελεί η «συγγνώμη» για τον Κώστα Κυρανάκη ο οποίος μετά τον πρωτοφανή του ισχυρισμό του ότι οι εργαζόμενοι, χάρη στο εργασιακό νομοσχέδιο, θα μπορούν να δουλεύουν υπερωρίες για να πηγαίνουν στον γιατρό, επιμένει προκλητικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ αντί να το πάρει πίσω, τώρα ζητά και τα ρέστα, εργαλειοποιώντας τους καρκινοπαθείς. «Εσείς που κάνετε πλάκα προφανώς δεν βρεθήκατε ποτέ στη θέση κάποιου εργαζομένου που ο άνθρωπός του περνάει καρκίνο, θέλει να σταθεί δίπλα του στις χημειοθεραπείες, να αφιερώσει μέρες, βδομάδες, να είναι εκεί, χωρίς να χάσει τη δουλειά του. Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ» ισχυρίστηκε ο Κώστας Κυρανάκης. Βέβαια δεν είπε ποιος θα στέκεται στο πλευρό των ασθενών όταν οι εργαζόμενοι δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα.

«Αν είχε θεσπιστεί βραβείο κοινοβουλευτική γραφικότητας, ο κ. Κυρανάκης θα ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους» είχε σχολιάσει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέες χυδαιότητες Κυρανάκη – Τώρα εργαλειοποιεί τους καρκινοπαθείς”

  1. Δημος Σθένης

    Ας μη στεναχωριέται ο άφρων νεαρούλης γιατί καμιά φορά με τα όσα “λούζει” τους άλλους τελικά τα γυρίζει η ρουφιάνα ζωή με τέτοιο τρόπο και τα “λούζεται” ο ίδιος!!! Δεν του το εύχομαι, αλλά του το υπενθυμίζω γιατί μέσα στον παραλογισμό και την ανόητη παντοδυναμία και ηλιθιότητα που τον δέρνει, ξεχνά πως για τη ζωή ο ίδιος δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κουνούπι ή άντε το πολύ μια κατσαρίδα!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί