«Μαρτυρά» το παράνομο «φακέλωμα» πολιτών από το Μαξίμου ο Καλλιάνος

Καλύπτει τον Κυρανάκη, ενώ παραδέχεται ότι έλαβαν non paper με οδηγίες για το πώς θα στοχοποιήσουν τον 29χρονο – Παραλήρημα με ψεύδη κατά του Αλ. Τσίπρα

Το παράνομο «φακέλωμα» πολιτών από το Μαξίμου μαρτύρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος. Ανεπίσημοι μηχανισμοί της αστυνομίας φακελώνουν ασύστολα πολίτες που συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις και τις κοινοποιεί στο Μαξίμου.

Το Μαξίμου με τη σειρά του, φτιάχνει τα non paper – σκονάκι τα οποία διακινεί στους βουλευτές του κόμματος, το γνωστό «Σφυγμό της Ημέρας».

Το ζήτημα με το Μέγαρο Μαξίμου που διέδωσε στοιχεία του συλληφθέντος και τα έβγαλε πρόχειρα σε non paper και που παραδέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, εκθέτει τόσο την κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο και την ΕΛΑΣ ήρθε στο φως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη στη Νέα Σμύρνη.

«Τα κόμματα στέλνουν αυτά που θέλουν να στείλουν στους βουλευτές τους και καλά κάνουν. Είναι θέμα βουλευτή από εκεί και πέρα τι θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις απόψεις του, και τι θα βγάλει στον «αέρα», δεν λέγονται τα πάντα από τις πληροφορίες που στέλνουν τα κόμματα. Κάποια πράγματα είναι για να μην λέγονται δημόσια» δήλωσε με θράσος ο Γιάννης Καλλιάνος στο Kontra.

Ο ίδιος πρόσφερε απλόχερα κάλυψη και στον Κώστα Κυρανάκη «πήρε κάποιες πληροφορίες (από το Μαξίμου) από εκεί μέσα και έχει τη δική του πολιτική άποψη».

Η αήθης επίθεση Καλλιάνου κατά Τσίπρα και ο πανικός της Νέας Δημοκρατίας

Σε παραλήρημα με ψεύδη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα επιδόθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος αποδεικνύοντας τον πανικό στον οποίο βρίσκονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το υβριστικό παραλήρημα του μετεωρολόγου δεν έχει προηγούμενο, καθώς κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι στηρίζει τρομοκράτες.

«Μη σόβαρος και μη δημοκράτης ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίνω σημασία στα λεγόμενα του» είπε χαρακτηριστικά. «Βρίσκεται διπλά στους τρομοκράτες, υποστηρίζει τους κουφοντιναίους, στέλνει στελέχη να τους αγκαλιάζουν στον Κορυδαλλό , τους λέει από που θα πετάξουν τις μολότοφ, είναι με τους αναρχικούς, δεν είναι δημοκράτης».

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι λαϊκιστής, στέκεται διπλά στις τρομοκρατικές συλλογικότητες, τους αγκαλιάζει και τους έχει δικά του παιδιά. Είπα, ότι ο κύριος Τσίπρας στηρίζει τους τρομοκράτες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί