Στη Βουλή από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με τις εισαγωγές φθηνού οίνου

Με κοινή Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, φέρνουν στη Βουλή τις καταγγελίες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου για εισαγωγές φθηνού οίνου από το εξωτερικό, από οινοποιεία της Κρήτης.

Οι Βουλευτές ζητούν απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό, καθώς και ενημέρωση για τις ενέργειες που προτίθεται να προβεί, έτσι ώστε να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι και να προστατευτεί το κρητικό κρασί.

Δείτε επίσης: Καταγγελία της Ένωσης Ηρακλείου: Ιδιωτικά οινοποιεία της Κρήτης, έχουν ξεκινήσει αθρόα εισαγωγή φθηνού οίνου από το εξωτερικό

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στη Βουλή από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με τις εισαγωγές φθηνού οίνου”

  1. AvatarCitizenMitsos

    Μπράβο σας που αναδεικνύετε το πολύ σημαντικό θέμα. Πάνω που άρχισε να ανεβαίνει η ποιότητα των ελληνικών κρασιών πάνε να τα υποβαθμίσουν για να αποκομίσουν πρόσκαιρα κέρδη.
    Και το μέλι χρειάζεται προστασία. Γίνονται αθρόες εισαγωγές από την Κίνα, το αναμιγνύουν με καλής ποιότητας ντόπια μέλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί