Πολάκης σε Μπακογιάννη: «Το είπες πεντακάθαρα! Θα πας, δεν σε κρατάει κανείς!»

«Οι απαγορεύσεις είναι για τους άλλους»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη πως… δε θα τη εμποδίσει κανείς να πάει στην Κρήτη το Πάσχα. «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στα χνάρια του Κυριάκου και η Ντόρα: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανείς να πάω στην Κρήτη» – Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες μέσω των social media

«Για Πάσχα στην Κρήτη στέλνετε “Ντόρα” στο 13033»

Ωστόσο, λίγο αργότερα η πρώην υπουργός έσπευσε να κάνει λόγο για… παραποίηση της δήλωσής της κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε: «Μα δεν έκοψε τίποτα κανείς Ντόρα Μπακογιάννη! Το είπες πεντακάθαρα! Θα πας, δεν σε κρατάει κανείς!

«Οι απαγορεύσεις είναι για τους άλλους», προσθέτει.«ΥΓ. Ο κόσμος άνοιξε την πόρτα και βγήκε πλέον. Έξι μήνες λοκ νταουν στον ελεύθερο μας χρόνο και σαρδελοποίηση το πρωί στο μετρό ,στα λεωφορεία και στους μεγάλους εργασιακούς χώρους έφερε 8.000 νεκρούς! Πιο καταστροφικά δεν γίνεται», καταλήγει παραθέτοντας το βίντεο από τη δήλωση της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί