Π. Πολάκης σε Κ. Μητσοτάκη: «Μην με ψάχνεις, έχω δουλειά σοβαρότατη που σώζει ζωές»

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει πως θα απέχει από τη σημερινή ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, επειδή έπρεπε να εγχειρίσει έναν συγγενή του. Μάλιστα επισυνάπτει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;;

ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά  και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4  φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Ο ασθενής είναι συγγενής μου» γράφει χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι το πρωί, το documentonews.gr, είχε αποκαλύψει πως ο Παύλος Πολάκης θα απείχε της ψηφοφορίας.

Δείτε: Π. Πολάκης: Αποχή από την ψηφοφορία για την ισότητα στον γάμο; – «Συνέπειες» έχει προαναγγείλει ο Στ. Κασσελάκης

Χτες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από συνεχείς ερωτήσεις του Γιάννη Ραγκούση, τόνισε πως «θα υπάρξουν συνέπειες» για όποιον δεν ψηφίσει.

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή που έστειλε στους βουλευτές σημείωνε πως «η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου…»

Μένει να φανεί αν ο λόγος που επικαλείται ο Κρητικός βουλευτής θα αποτρέψει τον Στέφανο Κασσελάκη από το να του επιβάλλει πολιτικές κυρώσεις…

Η αναφορά Μητσοτάκη

«Αγωνίστηκα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα σεβαστώ απόλυτα την τελική τους στάση» είπε από το πρωθυπουργικό έδρανο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι, απαντώντας στη σφοδρή κριτική του Σωκράτη Φάμελλου και συμπλήρωσε:

«Για να δούμε και από εσάς αν θα απέχει κανείς και αν τελικά το ενδιαφέρον στραφεί σε εσάς και στον κ. Πολάκη και σε διαγραφές. Εμείς δεν απειλούμε με διαγραφές. Είπα ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί να περάσει μόνο με την ψήφο της ΝΔ…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί