Π. Πολάκης: «Ιστορία επιστημονικής φαντασίας που είναι για όσκαρ ηλιθιότητας τα περί ρήξης με τον Στέφανο Κασσελάκη»

«Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι κάτι θα το διαψεύδουμε;»

«Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γιατί πρέπει να είμαι απολογούμενος για την κάθε ανοησία που γράφει ο κάθε συνάδελφος σας που διεκδικεί Όσκαρ ηλιθιότητας» είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην Αγίου Κωνσταντίνου.

«Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Αυτό ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι κάτι θα το διαψεύδουμε;» είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνη Γεωργιάδη που απέλυσε 6000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία; Γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί δεν με ρωτάτε για τη βάση αεροδιακομιδών στη Σύρο που είναι κλειστή εδώ και έξι μήνες;» είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτώμενος για το θέμα των εξοπλιστικών, για το οποίο φαίνεται ότι διαφώνησε με τη στάση της ηγεσίας, είπε: «Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα τη διάψευση του κύριου Μητσοτάκη, που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα πάρει Τουρκία F 16; Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα πει και στο πρόγραμμα για τα F 35.

Δεύτερον, με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια, ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, την οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες… Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία στην ουσία εγώ απαντάω στα υπόλοιπα δεν απαντώ…»

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο βουλευτής Χανίων καθυστέρησε να προσέλθει στην Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 15 λεπτά συνεδρίασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί