Αυτός είναι ο Μητσοτάκης, στα μέζεά του όλη η χώρα

Κλείνει την κοινωνία μέσα σχεδόν επί ένα χρόνο, με αστυνομικά μέτρα, συλλήψεις και πρόστιμα κι αυτός κάνει ό,τι θέλει. Μιλάει για την “ατομική ευθύνη” επειδή η κυβερνητική υποχρέωση έχει γίνει ανέκδοτο αλλά και πικρή ιστορία.

Στην πρώτη καραντίνα έκανε συναυλίες και γλεντούσε στους δρόμους με εκατοντάδες δικούς του.

Στα χνάρια του κι ο ανιψιός του, δήμαρχος Αθηναίων, που – πέρα από το φαγοπότι- οργάνωνε εκδηλώσεις και εγκαίνια γεμάτα γκλαμουριά.

Το καλοκαίρι ανοιγόκλεινε τον τουρισμό ανάλογα με τα γούστα των χρηματοδοτών του, έθετε απαγορεύσεις (πρώτη φορά στην ιστορία μια κυβέρνηση “καταπολεμά” μια πανδημία μέσω… αστυνομίας και μόνο με απαγορεύσεις…), έβαζε σειρά υποτακτικών να μας τρομοκρατούν, εξευτελίζοντας και τους ίδιους, περνούσε και περνά τους πιο αντιλαϊκούς νόμους, εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες, κι ο ίδιος ο αυτοκράτωρ μετά της εξοχοτάτης του συζύγου, ήταν και είναι σε διαρκείς διακοπές.

Έκλεινε με το δεύτερο lockdown τους Έλληνες στα σπίτια τους κι εκείνος με την παρέα του έκανε μοτο κρος στην Πάρνηθα. Για την ίδια δραστηριότητα πιθανώς πολλοί άλλοι συνελήφθησαν και πλήρωσαν βαριά πρόστιμα.

Τώρα, ενώ συνεχίζει με νέες αυστηρές απαγορεύσεις, ακόμα και στην απογευματινή κυκλοφορία, απαγορεύσεις που κράζουν ακόμα και οι ειδικοί, αυτός κάνει ταξίδια στα νησιά. Στην Ικαρία, για παράδειγμα, και το γλεντάει προκλητικά στη χώρα με τους χιλιάδες νεκρούς. Πάει μετά της συζύγου στην Ικαρία των 4 κρουσμάτων σε όλη την πανδημία, για να… ελέγξει τους εμβολιασμούς!

Όπου πάει τον υποδέχονται με διαδηλώσεις κι αναγκάζεται, ακόμα και στο νοσοκομείο, να μπει από την πίσω πόρτα.

Δείτε: Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στην Ικαρία – Μπήκε στο νοσοκομείο από την πλαϊνή είσοδο! (φωτο- βίντεο)

Ξεχνά ότι είναι ο πρωθυπουργός, το παράδειγμα για τους πολίτες, και πάει με “διαδήλωση” οπαδών του (έχει απαγορεύσει τις διαδηλώσεις των άλλων τόσες φορές…) σε τσιμπούσι, προκαλώντας όλη τη χώρα. Για λιγότερα από όσα εκείνος έκανε τόσο προκλητικά, πολλοί, δεκάδες ή εκατοντάδες άλλοι, έχουν συλληφθεί, έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη κι έχουν χρεωθεί με βαριά πρόστιμα.

Αλλά αυτός είναι ο Μητσοτάκης!

Στα μέζεά του οι νόμοι, ακόμα και οι δικές του αποφάσεις.

Στα μέζεά του όλη η χώρα.

Candiot

Δείτε ακόμα:

Δείτε: Τα μέτρα είναι για τους κοινούς θνητούς, όχι τον Μητσοτάκη: Φαγοπότι στην Ικαρία με δεκάδες συνδαιτημόνες! (φωτο- βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας: Ελπίζουμε ο συνωστισμός του κ. Μητσοτάκη στο τραπέζωμα να μην κοστίσει στους Ικαριώτες

“Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι: Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας”

Κομματικό μαγαζί: Φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία- Η ΕΡΤ έκρυψε τις φωτογραφίες από το δελτίο ειδήσεων! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί