Κομματικό μαγαζί: Φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία- Η ΕΡΤ έκρυψε τις φωτογραφίες από το δελτίο ειδήσεων! (βίντεο)

Την στάση της ΕΡΤ για το φαγοπότι του Κυρ. Μητσοτάκη σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Δείτε: Τα μέτρα είναι για τους κοινούς θνητούς, όχι τον Μητσοτάκη: Φαγοπότι στην Ικαρία με δεκάδες συνδαιτημόνες! (φωτο- βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας: Ελπίζουμε ο συνωστισμός του κ. Μητσοτάκη στο τραπέζωμα να μην κοστίσει στους Ικαριώτες

“Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι: Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας”

Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η ΕΡΤ διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

«Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι», σημειώνει με νόημα η Κουμουνδούρου.

Για να καταλήξει: «Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης».​

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

«Η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.


Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι.


Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί